Skype-konzultáció szülőknek

7990 Ft

Akkor is tudsz tanácsot kérni, ha személyesen nem tudunk találkozni! Ha online módon beszélgetünk, nem akadály a távolság! Fel tudod tenni a kérdéseidet a skype-konzultáció során is, és meg tudjuk beszélni a fontos részleteket. A skype-konzultáció ugyanúgy zajlik, mint a személyes találkozás. Előre egyeztetett időpontban kapcsolatba lépünk egymással a program segítségével. A skype-tanácsadás időtartama is 50 perc.

Leírás

Kérj online szakmai konzultációt otthonról kényelmesen!

Ha online beszélgetünk, nem akadály a távolság! Fel tudod tenni a kérdéseidet a skype-konzultáció során is, és meg tudjuk beszélni a fontos részleteket. Akkor is tudsz tanácsot kérni, ha személyesen nem tudunk találkozni!

Hogyan működik a Skype-tanácsadás?

A skype-program előnye, hogy általa tudunk online beszélgetni. Mindehhez csupán annyi szükséges, hogy letöltsd számítógépedre, tabletedre vagy mobilodra a skype-ot.

Az online konzultáció ugyanúgy zajlik, mint a személyes találkozás. Előre egyeztetett időpontban kapcsolatba lépünk egymással a program segítségével. A skype-tanácsadás időtartama is 50 perc.

Miről beszélgetünk a Skype-tanácsadás során?

Titoktartás mellett alaposan átbeszéljük a problémát, melyet kérdések feltevésével is segítek. Szükség esetén beszélünk a múlt és jelen eseményeiről. A tanácsadás során választ kaphatsz a kérdéseidre, valamint ötletekkel, tanácsokkal gazdagodhatsz a problémátok megoldásával kapcsolatban.

Hány alkalomra lehet szükség?

A skype-tanácsadás nem helyettesíti a több héten át tartó, személyes pszichológiai megsegítést. Természetesen több alkalommal is kérheted segítségemet. Komolyabb probléma esetén pedig segítek Nektek lakóhelyetekhez közeli szakember találásában.

Mi a teendő, ha jelentkezni szeretnél Skype-konzultációra?

  1. Tedd be a “Skype-konzultáció szülőknek” nevű terméket a kosaradba, és rendeld meg a szolgáltatást.
  2. Visszaigazoló e-mailben megkapod a skype-konzultáció díjának elutaláshoz szükséges információkat.
  3. A megadott információk alapján előre utald el a Skype-konzultáció díját (8000 Ft / 50 perc). Az átutalt összegről pontos névre, címre szóló számlát állítok ki, melyet e-mailben kapsz majd meg.
  4. Ekkor egyeztetünk e-mailben egy időpontot is.
  5. Időközben töltsd le a skype programot (letöltés innen), ha még nincs meg. Majd vegyél fel a partnerlistádra: “Márta neszorongj.hu” a skype-nevem.
  6. Az előre egyeztetett időpontban várlak a gép előtt!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.