Akció!

KAMASZ RELAX START tréning 12-18 éveseknek

6990 Ft 6290 Ft

A KAMASZ RELAX START© egy progresszív izomrelaxációs gyakorlatokat tartalmazó, online letölthető tréning 12-18 éves kamaszok számára. Kamaszkorú gyermeked a kezdő szintről indulva sajátíthatja el, gyakorlott relaxációs terapeuta segítségével ezt a hatékony stresszoldó módszert.

A KAMASZ RELAX START© tréning igazi hatása kb. 4-6 héten át, naponta 1-2 alkalommal történő gyakorlás után válik érzékelhetővé. De már sokkal korábban is tapasztalhatóak a pozitív eredmények: a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb viselkedés, könnyebb-nyugodtabb alvás, összeszedettebb teljesítmény.

Leírás

Hatékony szorongásoldás kamaszkorban

Tanulja meg a Te gyermeked is!

A KAMASZ RELAX START© egy progresszív izomrelaxációs gyakorlatokat tartalmazó, online letölthető tréning 12-18 éves kamaszok számára. Kamaszkorú gyermeked a kezdő szintről indulva sajátíthatja el, gyakorlott relaxációs terapeuta segítségével ezt a hatékony stresszoldó módszert.

Sokszor feszült, izgatott vagy szomorú kamasz gyermeked?

Szeretnéd, ha magabiztosabb, jókedvűbb lenne?

Általában fáradt, kimerült? Nehezen jegyzi meg a tananyagot, vagy éppen a számonkérésnél blokkol le? Előfordul, hogy nehezen alszik el, vagy reggel fáj a hasa?

Egyre több fiatalt érint a mindennapos stressz.

De nem kell, hogy a Te gyermeked is szenvedjen!

Tanuljon meg lazítani, valamint különbséget tenni fontos és nem fontos dolgok között.

Legyen izgatott azért, amiért valóban érdemes!

A KAMASZ RELAX START tanfolyam során megtanítom kamasz gyermekednek a progresszív izomrelaxáció módszerét. Megmutatom, én hogyan szoktam használni a hozzám forduló kamaszokkal, fiatalokkal.

Mit tanul meg a tréning segítségével?

A KAMASZ RELAX START© tréning segítségével kamasz gyermeked megtanulhatja, hogy valójában milyen érzés, mikor ellazul. Ehhez meg kell tapasztalnia, milyen amikor feszülnek az izmok. A két állapot szakaszos váltogatásával bármikor és bárhol képes lesz majd hamar megnyugodni, ellazulni. Ehhez csupán annyi szükséges, hogy otthon, nyugodt körülmények között minden nap gyakoroljon!

A KAMASZ RELAX START© tréning igazi hatása kb. 4-6 héten át, naponta 1-2 alkalommal történő gyakorlás után válik érzékelhetővé. De már sokkal korábban is tapasztalhatóak a pozitív eredmények (nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb kamasz, könnyebb-nyugodtabb alvás, összeszedettebb teljesítmény).

Fontos!

A KAMASZ RELAX START© relaxációs tréning prevenciós eszköz. Ne használd terápiás eszközként, például gyermeked gyógyítására. A tréning anyagai nem helyettesítik az egyéni terápiát, és a kétszemélyes kapcsolat során elsajátítható relaxációs módszert, de segíthetnek a panaszok enyhítésében, megelőzésében.

Miben segít a KAMASZ RELAX START© tréning gyermekednek?

A relaxáció általános hatásai:

 • Megtanítja, hogyan figyeljen a testére, és hogyan legyen úrrá érzésein.
 • Kiegyensúlyozottabbá válik tőle.
 • Boldogságteremtő képessége erősödik általa.
 • Hamarabb és könnyebben megnyugszik.
 • Elalvása könnyebb lesz, alvása nyugodtabbá, pihentetőbbé válik.
 • Magabiztosabbá válik.
 • Csökkenti a fáradtság-érzetet.
 • Javul a koncentrációs- és megjegyző képessége.
 • Jobb lesz a hangulata.

Ezt tanulhatja meg gyermeked a KAMASZ RELAX START© tréning által:

 • A relaxáció alapjai: hogyan érdemes relaxálni, mire kell odafigyelni előtte, közben és utána.
 • Az alvásproblémák megelőzése és kialakult átmeneti nehézségek kezelése: a relaxáció elsajátításával gyermeked megtanul „kikapcsolni”, gondolatait leállítani, testét és agyát alvásközeli, nyugalmi állapotba vinni.

 • Érzelmek, indulatok, szorongás kezelése: a tréning végére hatékonyan használhatja a tanultakat akár éles helyzetekben is, például felelés, vagy orvosi vizsgálat előtt.

 • Időgazdálkodás: a gyakorlásra minden nap időt kell szánni. Eleinte nehéz lehet megtalálni a megfelelő időpontot, de ha a relaxáció beépül a mindennapi rutinba, sokat tud segíteni a napközbeni koncentrálásban, felfrissülésben és ezáltal a hatékonyabb időkihasználásban is.

 • Önállóság: a gyermek a relaxációs gyakorlatokat önállóan végzi nap mint nap. Eleinte lehet, hogy kötelességből végzi el a relaxációt, aztán már azért, mert jó neki. Hozzászokik a gyakorláshoz. Ha egy nap kimarad, akkor pedig hiányzik neki a hatása. Ekkortól lesz igazán az övé a módszer!

Mit kapsz, ha megrendeled a KAMASZ RELAX START© tréninget?

 • Egy linket e-mailben, ahonnan letöltheted a tréning mp3 formátumú hanganyagait, és pdf formátumú fájljait.
 • Ingyenes e-mailben történő konzultációs lehetőséget velem, egy képzett és gyakorlott pszichológussal, relaxációs terapeutával.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.