Akció!

GYEREK RELAX START – Relaxációs tréning 6-12 éves gyerekek számára

6990 Ft 6290 Ft

A GYEREK RELAX START egy professzionális relaxációs gyakorlatokat tartalmazó tréning 6-12 éves gyerekek számára. Az alapoktól ismerteti meg gyermekedet a progresszív izomrelaxáció módszerével. Segít a technika elsajátításában, és begyakorlásában. Segít, ha sokszor feszült, sírós a gyermeked, ha nehezen alszik el vagy éjjel sokszor felébred, és túlságosan izgul dolgozatírás vagy felelés előtt.

Leírás

Hatékony szorongásoldás gyermekkorban

Tanulja meg a Te gyermeked is!

 

A GYEREK RELAX START egy professzionális relaxációs gyakorlatokat tartalmazó tréning 6-12 éves gyerekek számára. Az alapoktól ismerteti meg gyermekedet a progresszív izomrelaxáció módszerével. Segít a technika elsajátításában, és begyakorlásában.

Sokszor feszült, sírós a gyermeked? – A GYEREK RELAX START tréning segít neki megtanulni, hogyan lazuljon el, hogyan segítsen önmagának, amikor ideges, vagy szorong.

Nehezen alszik el vagy éjjel sokszor felébred? – A GYEREK RELAX START tréning napi 1-2 alkalommal történő gyakorlásával, néhány hét után könnyebben alhat el, és alvása is sokkal nyugodtabb lehet tőle.

Túlságosan izgul dolgozatírás vagy felelés előtt? – A GYEREK RELAX START tréning anyagai segítséget nyújtanak neki abban, hogy a számonkérések előtt érzett stresszt csökkenteni, kezelni tudja.

A GYEREK RELAX START tréning hatása kb. 4-6 héten át, naponta 1-2 alkalommal történő gyakorlás után válik érzékelhetővé. Kérlek, bátorítsd, segítsd eleinte gyermekedet a mindennapos gyakorlásban, hogy valóban megtapasztalhassa a relaxációs módszer előnyeit!

Fontos!

A GYEREK RELAX START relaxációs tréning prevenciós eszköz. Ne használd terápiás eszközként, például gyermeked gyógyítására. A tréning anyagai nem helyettesítik az egyéni terápiát, és a kétszemélyes kapcsolat során elsajátítható relaxációs módszert. De segíthetnek a panaszok enyhítésében, megelőzésében.

Miben segít a GYEREK RELAX START tréning gyermekednek?

A relaxáció általános hatásai:

 • Megtanítja, hogyan figyeljen a testére, és hogyan legyen úrrá érzésein.
 • Kiegyensúlyozottabbá válik tőle.
 • Hamarabb és könnyebben megnyugszik.
 • Elalvása könnyebb lesz, alvása nyugodtabbá, pihentetőbbé válik.
 • Magabiztosabbá válik.
 • Csökkenti a fáradtság-érzetet.
 • Javul a koncentrációs készsége és a hangulata.

Ezt tanulhatja meg gyermeked a GYEREK RELAX START tréning által:

 • A relaxáció alapjai: hogyan érdemes relaxálni, mire kell odafigyelni előtte, közben és utána.
 • Az alvásproblémák megelőzése és kialakult átmeneti nehézségek kezelése: a relaxáció elsajátításával gyermeked megtanul „kikapcsolni”, gondolatait leállítani, testét és agyát alvásközeli, nyugalmi állapotba vinni.
 • Érzelmek, indulatok, szorongás kezelése: a tréning végére hatékonyan használhatja a tanultakat akár éles helyzetekben is, például felelés, vagy orvosi vizsgálat előtt.
 • Időgazdálkodás: a gyakorlásra minden nap időt kell szánni. Eleinte nehéz lehet megtalálni a megfelelő időpontot, de ha a relaxáció beépül a mindennapi rutinba, sokat tud segíteni a napközbeni koncentrálásban, felfrissülésben és ezáltal a hatékonyabb időkihasználásban is.
 • Önállóság: a gyermek a relaxációs gyakorlatokat önállóan végzi nap mint nap. Eleinte lehet, hogy kötelességből végzi el a relaxációt, aztán már azért, mert jó neki. Rászokik a gyakorlásra. Ha egy nap kimarad, akkor pedig hiányzik neki a hatása. Ekkortól lesz igazán az övé a módszer!

Mit kapsz, ha megrendeled a GYEREK RELAX START tréninget?

 • Egy linket e-mailben, ahonnan letöltheted a tréning mp3 formátumú hanganyagait, és pdf formátumú fájljait.
 • Ingyenes e-mailben történő konzultációs lehetőséget velem, egy képzett és gyakorlott pszichológussal, relaxációs terapeutával.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.